F1 Reizen & Tickets

De website F1 Travel Planner is speciaal voor de fan die het liefst zelf bepaald hoe zijn of haar reis gaat verlopen. Naast de nodige Formule 1 informatie, vind je hier alle benodigdheden om een bezoek te plannen naar je favoriete sport. Van losse entreekaart, je hotel accommodatie tot vliegticket. Maar ook voor je reisverzekering, huurauto of nieuwe reiskoffer.

Voor tips en adviezen, kijk ook even op onze speciale pagina: F1 Reis Voorbereiden.

Hotelaccommodatie

hotel-boeking

Check hier voor de beste hotel deals in de buurt van de GP circuits. Ruime keuze van appartement tot luxe 5* hotel. Onze tip: reserveer met mogelijkheid tot annuleren.

Bekijk aanbod

Huurauto

huurauto-boeking

Stap hier in de wereld van de rent-a-car. Wij verzorgen graag je huurauto tijdens je GP weekend. Er is keuze van uit alle aanbieders. Onze tip: vergeet niet je rijbewijs!

Zoek een huurauto

Vliegtickets

vliegticket-boeking

Check in voor de voordeligste vliegticket aanbieding. Van KLM tot goedkopere aanbieders zoals Easyjet of Ryanair. Onze tip: meld je aan bij een airline membership.

Bekijk vliegtickets

Parkeerplaats

parkeerplaats

Start je F1 trip met het regelen van je parkeerplaats bij het vliegveld. We bieden diverse opties van parkeren met shuttle service, taxi vervoer tot Sleep, Park & Fly.

Parkeerplaats zoeken

Entreebewijs

entreekaart-boeking

Boek hier je tickets voor bezoek aan je favoriete F1 Grand Prix. Van staplaats, tribunekaart tot VIP hospitality. Wilt u meer als 10 kaarten bestellen, mail ons dan voor een offerte

F1 Arrangementen

arrangement-boeking

Geen tijd om zelf je reis te regelen? Laat ons jouw Grand Prix trip organiseren van start tot finish. Onbezorgd op reis, inclusief begeleiding en boeken met Garantiefonds.

Reisverzekering

reisverzekering

Ga zorgeloos op pad, regel je reis- en annuleringsverzekering zodra je je reis hebt samengesteld. Hier vind je direct het complete aanbod reisverzekeringen van Allianz.

Verzekeringen bekijken

Reisartikelen

reisartikelen

Je trip naar de Formule 1, een mooie reden om direct een nieuwe reistas of rolkoffertje aan te schaffen. Voor de beste prijzen en mogelijkheden, kijk je op onze speciale koffer-vergelijker.

Reisartikelen bekijken

We wensen je vast veel voorpret en laten we hopen dat we weer snel live de Formule 1 races kunnen gaan bezoeken in het nieuwe race-seizoen.