Formule 1 Grand Prix van China in 2021

16 april 2021 - 18 april 2021

Formule 1 Grand Prix van China in 2021

16 april 2021 - 18 april 2021
Reserveer hier je hotel accommodatie voor je F1 verblijf in Shanghai. Check nog wel de voorwaarden zodat je kunt annuleren of wijzigen indien de F1 kalender wijzigt.

Bekijk aanbod
Selecteer je huurauto met ruime keuze uit alle aanbieders in Shanghai. Je betaalt vooraf de reservering maar je kunt in bijna alle gevallen tot 48 uur voor vertrek annuleren.

Zoek een huurauto
Kijk, vergelijk en boek je vliegticket richting China. Check niet alleen de luchthavens nabij de je bestemming. Je kunt vaak flink besparen als je een 100 tot 150 km verder kijkt.

Bekijk vliegtickets
Regel hier vast voor je vertrek je parkeerplaats vanaf Schiphol, Eindhoven of Rotterdam. Selecteer de luchthaven van je keuze, ook de Duitse en Belgische airports zijn mogelijk.

Parkeerplaats zoeken
Boek je favoriete entreekaart voor de Grand Prix van Shanghai. De kaarten worden direct door onze partner naar je adres toegezonden (papier) of per mail afgeleverd (e-tickets).

Check hier de mogelijkheden voor compleet verzorgde reizen. Van start tot finish inclusief begeleiding zal één van onze partners je F1-droomreis gaan verzorgen.


Algemene informatie

Wil je een keer een Grand Prix bezoeken zonder drommen fans, plan dan een bezoek naar Bahrain. Het aantal te kiezen Tribunes is wel beperkt, in totaal 5 stuks en onze voorkeur gaat uit naar First Turn en Batelco – Oasis Grandstand. Er zijn hier geen algemeen entreekaarten (sta plaatsen) beschikbaar.

Vliegveld nabij

De internationale luchthaven Shanghai Pudong ligt op zo’n 80 km van het circuit. KLM & China Eastern vliegen meerdere keren per week rechtstreeks naar deze wereldstad in China. Heb je geen probleem met een overstap, kijk dan even naar de mogelijkheden met SAS en Lufthansa die vaak een betere deal aanbieden dan de rechtstreekse diensten.

Hoe te bereiken & parkeren

De trip kan je het beste compleet georganiseerd boeken. Het begint al bij het aanvragen van het visum voor China, de grote afstanden die je in deze wereld stad moet reizen en de taal / leestekens in het Chinees die het reizen minder makkelijk maakt. Je F1 reisagent weet verder de weg daar en zal ook een aantal extra excursies kunnen aanbieden om het maximale uit je Shanghai bezoek te halen.

Verblijf

Ga af op het advies van je F1 touroperator. Uiteraard kan je zelf via booking.com je kamer boeken maar het gemak om alles geregeld te hebben, maakt je trip zorgeloos. Kies een reis-agent die je minimaal een 4* of 5* hotel aanbiedt van een internationale keten. Dan ben je gegarandeerd van een goed ontbijt en de verdere services die je ook in Europa gewend ben. Uiteraard is bezoek aan de Nanjing Road en The Bund een must, kortom boek een langere reis om naast het circuit bezoek ook het e.a.a. van Shanghai te zien.

Entreekaarten

Er zijn niet zo veel tribune-opties om de actie op de baan te bekijken. Er bevinden zich 2 grote tribunes bij de hairpin richting start / finish en 2 goede opties bij de eerste chicane na de start. Ga je voor meer vrijheid dan zijn er vier staplaats sectoren.

Het weer in Shanghai
Di
29,3 °c
Wo
29,5 °c
Do
28,2 °c

Komende races

De komende 5 races, direct opgehaald vanaf de F1 kalender.
Grand Prix Datum
Engeland
03 juli
Oostenrijk
10 juli
Frankrijk
24 juli
Hongarije
31 juli
België
28 augustus